Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


 • In onze praktijk hebben we geen inloopspreekuur, wij werken uitsluitend op afspraak.

 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 08:00u
 • Antwoord op vragen over ziektes en gezondheid

  Thuisarts

  Let op!

  Vanaf heden is de praktijk VRIJDAG gesloten //// Maandag 1 febr. is dr. Markx ivm nachtdienst afwezig

  Thuisarts

  Wat is het doel van Thuisarts.nl?

  Thuisarts.nl is een website ontwikkeld door huisartsen en geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. Want vaak gaan mensen eerst online zoeken wanneer ze klachten of vragen hebben over hun gezondheid. Huisartsen vinden het belangrijk dat er goede en duidelijk informatie op internet te vinden is. Doordat de site is geschreven door huisartsen is de informatie betrouwbaar en in begrijpelijke taal geschreven. Huisartsen gebruiken de website daarnaast zelf ook om uitleg te geven aan hun patiënten. Met deze website heeft u vóór, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts informatie betrouwbare informatie paraat.

   

  Wat biedt Thuisarts.nl?

  Op thuisarts.nl kunt u op verschillende manieren zoeken: via de beginletter van een onderwerp, een lichaamsdeel of d.m.v een zoekwoord. Ieder onderwerp heeft een korte samenvatting, maar door verder te klikken krijgt u antwoord op meerdere vragen. U leest bijvoorbeeld of u zelf iets aan de klacht kunt doen of dat het raadzaam is contact op te nemen met uw huisarts.

   

  Wat kunt u verwachten van Thuisarts.nl?

  Thuisarts.nl is ontwikkeld door huisartsen en medisch specialisten, die informatie actueel houden en aanpassen aan nieuwe richtlijnen. De site is een onafhankelijk platform, er wordt geen reclame op gemaakt en de site is niet gesponsord.

   

  Wanneer gebruikt u Thuisarts.nl?

  Iedereen heeft wel eens een vraag of een klacht m.b.t. gezondheid. Tegenwoordig is de eerste stap dan vaak om online te gaan zoeken naar wat de oorzaak van de klacht zou kunnen zijn. Thuisarts.nl is dan een goed platform om antwoord te krijgen op uw vragen. Of soms wilt u na het bezoek aan uw huisarts de informatie nog eens rustig terug lezen. Ook dat kan op thuisarts.nl.

   

  Over thuisarts.nl

  Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Deze website is een service aan iedereen die thuis informatie wil vinden over vragen of klachten m.b.t. gezondheid. Thuisarts.nl:

  • Biedt onafhankelijke, betrouwbare informatie over ziektes en gezondheid.
  • Is samengesteld door huisartsen.
  • Vrij toegankelijk voor iedereen en biedt informatie aan in begrijpelijke taal.