Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


 • In onze praktijk hebben we geen inloopspreekuur, wij werken uitsluitend op afspraak.

 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 08:00u
 • Zorgvragen

  Let op!

  Vanaf heden is de praktijk VRIJDAG gesloten //// Maandag 1 febr. is dr. Markx ivm nachtdienst afwezig

  Wanneer u een medische zorgvraag of controle wilt bespreken zijn er meerdere opties. Eenvoudige klachten kunt u vaak zelf oplossen. Betrouwbare informatie kunt u vinden op de website www.thuisarts.nl, een website die ontwikkeld is door huisartsen.

  Wilt u uw vraag in een persoonlijk gesprek bespreken, dan zijn er verschillende opties:

  • Maak een afspraak tijdens de spreekuren van de huisarts of praktijkondersteuner.
  • Maak een afspraak voor een visite aan huis.
  • Maak direct een afspraak via het online patiënt portaal.
  • Bel ons tijdens het telefonisch spreekuur.

  Op onze pagina openingstijden vindt u onze contactgegevens.

  Hieronder worden de diverse mogelijkheden verder toegelicht. Kunt u uw antwoord niet vinden?  Dan vragen wij u vriendelijk het contact op te nemen met onze praktijk om uw vragen te kunnen beantwoorden.

  Thuisarts

  Wanneer u vragen of klachten heeft m.b.t. uw gezondheid gaat u waarschijnlijk informatie opzoeken op internet. Thuisarts.nl is een website die samengesteld is door huisartsen zelf. U vindt er begrijpelijke en betrouwbare informatie over ziektes en gezondheid, zodat u voor, tijdens en na u afspraak de juiste informatie kunt vinden. Huisartsen gebruiken deze site ook om informatie toe te lichten aan patiënten.

  Maak afspraak

  Voor een spreekuurconsult plannen wij 10 minuten in. Wanneer u belt zal de assistente u vragen naar uw zorgvraag of klacht, zodat zij voldoende tijd in kan plannen.

  Wanneer u uw vraag of klacht liever niet deelt met de assistente kunt u dit aangeven. Heeft uw vraag vermoedelijk meer tijd nodig dan 10 minuten, geef dit dan bij de assistente aan.

  Telefonisch consult

  Dagelijks zijn wij bereikbaar tussen 11.00u en 11.30 uur voor het telefonisch opvragen van labuitslagen en het stellen van korte vragen. U kunt ons hiervoor bellen op 0165-303303.

  Huisbezoek

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen kunt u een huisbezoek aanvragen. Bij voorkeur ontvangen wij aanvragen voor 11 uur, zodat we zo veel mogelijk dezelfde dag nog langs kunnen komen. De assistente zal u vragen naar de reden van uw aanvraag, zodat we goed in kunnen schatten of het bezoek met voorrang moet gebeuren.

  Controles en behandelingen

  We kunnen op de praktijk diverse controles en ondersteunende handelingen verrichten, zoals bloed- en urine onderzoek, hechtingen verwijderen en injecties.

  Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van een uitstrijkje, mits die onderdeel zijn van het bevolkingsonderzoek. 

  Alle medische hulp die door de huisarts of doktersassistente wordt verricht, valt onder de basisverzekering én gaat niet van uw eigen risico af. Dit in tegenstelling tot behandelingen in het ziekenhuis. Overleg dus altijd eerst met uw huisarts of hij of zij kleine medische handelingen kan verrichten, dat scheelt u in de kosten!

  (Moet er weefsel opgestuurd worden naar het laboratorium voor onderzoek, dan gaat dit wel van je eigen risico af.)

  Bekijk onze kleine behandelingen